Laden...

Vijgen

Gedroogde vijgen zijn gelukkig laag in vet en natrium maar bevatten veel voedingsvezels en mineralen. Gedroogde vijgen bevatten kalium voor een goede bloeddruk, calcium voor sterke botten, magnesium voor een gezond zenuwstelsel, koper voor gezonde pezen en gewrichten, mangaan voor de energieproductie en ijzer voor een optimaal zuurstoftransport. Omdat gedroogde vijgen vol vezels zitten, bevorderen ze de stoelgang. Daarnaast zijn gedroogde vijgen zeer geschikt voor mensen die willen afvallen, omdat vijgen snel een verzadigd gevoel geven.

Gedroogde vijgen zijn een slanke en gezonde snack. Bovendien worden vijgen vaak gebruikt in koekjes. Je kunt heel gemakkelijk en snel gezonde vijgenkoekjes maken door gedroogde vijgen en nootjes in de keukenmachine te mengen. Maak er daarna balletjes van en roer deze eventueel door kokosschilfers. Geniet van je gezonde, snelle en bovenal lekkere vijgenkoekjes!

 


Spaanse Vijgen met meel 500 gram -NIEUWE OOGST
4.95   3.95
-20%
Voorraad
Heerlijke kleine Spaanse Vijgjes met rijstemeel besprengt. Gewoon een keer proberen. Verpakt in Cellofaan. Ingredienten Vijgen,... Meer

Vijgen -gedroogd 500 gram
5.95   5.50
-8%
Voorraad
Echte lekkere zachte Vijgen !! Land van Herkomst is Turkije gredienten Vijgen E-nummers: Voedingswaarde... Meer