Laden...

Pecannoten

Gesuikerde pecannoten 

Ingrediënten:

  • 425 gram pecannoten
  • 100 gram bruine bastardsuiker
  • 1 eiwit
  • 1 vanillestokje

Bereiding: 

Verwarm de oven voor tot 140 graden celsius. Bedek de bakplaat met bakpapier. Voeg de bruine suiker en het vanillestokje toe aan het stijf geslagen eiwit. Roer dit goed en meng vervolgens de pecannoten erdoorheen. Spreid het resultaat daarvan uit over het bakpapier, en bak ongeveer 10 tot 15 minuten.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pecankletskoppen

Ingrediënten:

  • 150 gram pecannoten
  • 60 gram bloem
  • 80 gram boter
  • 40 gram poedersuiker
  • 1 theelepel gemberpoeder
  • 3 eetlepels honing

Bereiding:

Verwarm de oven voor tot 180 graden celsius. Bedek de bakplaat met bakpapier. Meng de bloem, boter, poedersuiker, gemberpoeder, en honing tot een stevige massa. Schep de noten en meng ze door het deeg. Leg steeds een theelepel deed met ongeveer 10 cm tussenruimte op het bakpapier. Druk het deeg een beetje plat en zet de bakplaat ongeveer 10 minuten in de oven. Hierna laten afkoelen op de bakplaat.

 

Ideal